Huisjebijzee.nl
Bungalow bij Sint Maartenzee
Menu

 

Het park

Bungalowpark Eb en vloed is een rustig park met ruime gazons, omringd door bomen en houtwallen.

Verspreid over het park staan 73 vrijstaande bungalows. Het park is ruim opgezet en bijzonder geschikt voor zowel jonge gezinnen als ouderen.                                                                                                                                     Auto’s kunnen bij de bungalow worden geparkeerd. Het park is toegankelijk met een codekaart.              Voorzieningen op het park: speelvelden, volleybalveld, basketbalveld, tafeltennistafel en speeltoestellen verspreid over het gehele park.
In de directe omgeving van het park liggen nog een aantal bungalowparken. Direct naast het park is een overdekt zwembad met sauna (gehele jaar open) en op een afstand van zo’n 300 meter is een Spar supermarkt (vanaf 30 maart open). Verder is het attractiepark De Goudvis, met een buitenspeeltuin, overdekte speelparadijzen (0 – 11 jaar) en andere activiteiten op korte afstand.


Het park ligt op korte afstand (ca 2,5 km) van de in alle seizoenen fascinerende zee, een breed- en schoon zandstrand en duinen met prachtige valleien . Verder vindt u in de omgeving plaatsen als Alkmaar, Schagen (Westfriese markt!), Hoorn, Enkhuizen, Edam, Volendam, de Broeker Veiling, Bergen ....… te veel om op te noemen.

Het duinlandschap bij Sint Maartenszee, met het natuur reservaat Het Zwanenwater en het eeuwenoude loofbos Het Wildrijk, wordt afgewisseld met wijdse gezichten van het Noord-Hollandse polderlandschap.
Dit is de vakantie-omgeving die rust uitstraalt en gelijktijdig uitdaagt actief te zijn, met de gezonde Noordzeelucht in de longen. Als wandelaar dwalend langs de zee of door het duinlandschap, als fietser door het duinlandschap – op een deel van Europa’s unieke duinroute - of het Noordhollands polderlandschap met zijn schilderachtige dorpjes en wijdse polders, of misschien als sportvisser aan het strand of op een van die talrijke visstekkies in het groene polderland; of als wandelaar over fraaie routes door de duinen, het polderlandschap, og "gewoon"lanmgs het strand.
Zoals de Noordzee binnen handbereik is, zo ligt die hele afwisselende provincie Noordholland voor u open. Twintig kilometer noordelijk vindt u de open zeehaven van Den Helder; met marine- en vissersvloot en jachthaven. Twintig kilometer naar het zuiden en u staat in het hart van het eeuwenoude maar oergezellige Alkmaar. Alkmaar is een oude stad met ruim 400 monumenten. Met het verleden als decor heeft de stad een modern winkelbestand met een breed aanbod. Het is de grootste stad in de regio en daardoor ook het uitgaanscentrum.
En wilt u weer een dagje de stadsdrukte in, binnen een uurtje staat u in de Amsterdamse Kalverstraat.