Huisjebijzee.nl
Bungalow bij Sint Maartenzee
Menu

 

Gastenboek

10 augustus
Heel leuk huisje en super dat het zo dicht bij zee is. Dit huisje is leuk ingericht. Dat er zelfs een dvd-speler in zat, had ik niet verwacht. We hebben Lord of the rings gekeken. Ook hebben we meegedaan aan de bingo van anloupe en de volgende dag aan een spooktocht.
Groeten van Herman, Rita en Marjolein

11 t/m 18 augusuts 2007.
Een heerlijke week gehad met onze 2 kinderen. Het huisje is super en van alle gemakken voorzien. Het weer was dan wel wisselvallig, maar we hebben daardoor ook van alles kunnen doen. Heerlijke dagen op het strand doorgebracht en de zonsondergang was prachtig. Verder veel gefietst, De omgeving is prachtig en de mensen zijn erg vriendelijk. Het zanddduin bij Schoorl was fantastisch en zo ook de "Goudvis" en het sprookjesbos. Morgen weer een dagje naar Medemblik en Enkhuizen en dan zit het er weer op. Helaas, want we hebben genoten. Bedankt en misschien komen we nog wel weer terug. Succes verder met dit mooie stekkie.
Wim, Ingrid, Tino (6) en Isa(5)

 
19 tot 23 mei 2008
Een mooie, droge en zonnige midweek doorgebracht in www.huisjebijzee.nl De afstand naar zee is voor ons niet direct om te lopen, maar op de fiets hebben we veel van de omgeving gezien.
Huisje 73 is gezellig ingericht. De kamer en keuken zijn van alle gemakken voorzien en de bedden lagen prima. Tip voor aanvulling: een schaar en een dienblad.
We kijken terug op een zeer geslaagde midweek en wensen de familie Makkinga verder veel succes,
Familie T. uit Apeldoorn

15 08 08
Beste familie Makkinga
De week is al weer voorbij, helaas, maar we hebben ondanks het slechte weer enorm genoten en zijn lekker tot rust gekomen!
Ook het huisje is prima voor elkaar en gezellig ingericht en zeker van alle gemakken voorzien. We wensen jullie veel succes met verder verbouwing van het huisje en nog heel veel plezier ervan,
De hartelijke groeten van
Anne Petra Ruven v.d. V te T

Opmerking eigenaar: In de winter van 2008 - 2009 zijn slaapkamers en badkamer geheel vernieuwd

26 06 2009
Beste familie Makkinga,
We hebben een mooie week gehad. Mooie omgeving en we hebben ook mooi weer gehad. Veel gefietst en gewandeld. We zijn in Schagen geweest (gewinkeld en kermis), de Zwarte markt in Beverwijk, Fort Kijkduin in Den Helder en naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.
Er stond af en toe wel veel wind en de zee was nog fris.
Het huisje is prima, in een woord af
Groetjes
Harm en Marga te G

02 06 '09
Beste familie Makkinga
Wat is het huisje mooi gerenoveerd. Het is een paleisje geworden. We hebben met veel genoegen een stralend Pinksterweekend doorgebracht.
We hebben in het Noorden tuinen bezocht, waarvan 2 met b eelden (Groei en Bloei) Prachtig.
Het is hier een mooi rutig plekje om te zijn, ver van het drukke zeegewoel. We komen vast terug

Met hartelijke groet,
Gijs en Charlotte J te U

19-06 2009
Beste familie Makkinga
We zijn enthousiast over het huisje, fantastisch!. We hebben een geweldige week gehad. Prachtig weer en best verbrand. Hebben een kleinigheidje ontdekt, het oogje van het haaje bij de duer mist en dat is best lastig omdat het hier altijd waait,
Met hartleijke groet
Familie Brunink te H

augustus 2013

Snel besloten

intens genoten

mooi huisje, mooi weer, mooie plek. Alles is aanwezig om hier even je hoofd schoon te maken en intens te geniten. Het huis voelt heel snel 'eigen'  en is goe en mooi ingericht. Heel schoon ook. We komen zeker nog eens terug.

groetjes Ben en Ine V.

augustus  2014

We hebben voor de 2e keer he huisjebijzee gehuurd. We hadden prachtig fietsweer en hebben genoten van de omgeving. Het huisje is prima en van alle gemakken voorzien. Van de ligstoel ontbreekt een schroef, die hebben we niet kunnen gebruiken

Familie P te G en familie V te L

 augustus 2014

De laatste week van de vakantie even een weekje naar zee! Het weer was wisselvallig, met flijnke regenbuien, maar ook liet de zon zich regelmatig zien, geen zwemweer, hoewel de kinderen toch wel in zee zijn geweest. Er is bij minder mooi weer ook veel te doen: speeltuin De Goudvis (ook overdekt), Holle Bolle Boom (ook erg leuk), marinemuseum in Den Helder en we zijn ook een dagje naar Texel geweest (heel mooi en leuk), vooral Ecomare.

Het huisje op zich was heel schoon en rook fris, maar de ramen mogen wel eens gezeemd worden. Verder is het huisje van alle gemakken voorzien en een leuk parkje voor de kinderen.

groeten van Cor Ariena, Jan en Eva v.d. B

Recensies via verhuurder Homeaway:

Kai K. Oldenburg Mei 2017 **** Schöner Urlaub.War sehr schön und wir kommen gerne wieder. Haus hat alles was man braucht und die Umgebung ist super. Strand ist schnell erreichbar und die gosen Städte wie Amsterdam sind schnell erreichbar. 

Birgit G. Mei 2019: ***** Gemütlich eingerichtet, selbst meine Mutter mit Rollator konnte sich ohne robleme bewegen.

Markus B. August 20218: ***** Sehr schönes Ferienhaus, in dem alles was man braucht! Sehr netter Kontakt mit den Vermieter. Es lohnt sich.

Dorothee S. Juli 2018 ***** Das Haus war gemütlich eingerichtet. Alles hat gepasst. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.

Jessica Kroon Augustus 2021  Heerlijk huis op korte afstand van de zee en wandelgebieden, kortom prima plek!  Van alle gemakken voorzien en zeer netjes. De foto's zijn wat ouder, het huisje heeft een uograde gehad en ziet er erg gezellig uit !!!!  Op het park zelf is niks te doen, maar de omgeving is mooi.  Aardige verhuurders.

 

Meer recensies zien?, omdat we meestal via Homeaway verhuren, zijn daar ook recensies te zien. Zeer tevreden gasten, met gemiddeld een waardering van 4,5 op een maximum van 5  sterren. 

 

 


Naam:
Bezocht op:
E-mail:
Ervaring: